Az Etikus Ingatlanos karriere

Az Etikus Ingatlanos karriere

Rólunk

Az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy követelményeinek megfelelően végzem a munkámat.


Ha egyszer muszáj, bízza profikra! Vesz vagy elad, nálunk hitele van!
 
2003 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel magyarországi és amerikai végzettség alapján. Az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy követelményeinek megfelelően végzem a munkámat. Mindig a legújabb és legfejlettebb módszereket alkalmazva gyarapítom tudásbázisomat, hogy a piaci igényekhez idomultan és az ügyfél elvárásaihoz 100%-ban alkalmazkodva nyújtsam szolgáltatásaimat.
 
Célom nem csak a vásárlói igények kielégítése, hanem a széleskörű tájékoztatás, az ingatlanközvetítői szolgáltatás szakmai színvonalának növelése szakmapolitikai eszközökkel. A piaci igények folyamatos figyelése, a külföldi trendek begyűrűzése, annak a hazai kereslet-kínálatra való hatásának tanulmányozása, mind olyan napi feladat, mely elősegíti a vásárlók, megbízók jobb megértését. Hatékonyabb kommunikációval pedig jól feltérképezhető, definiálható az igény, melynek kielégítése így rövidebb időt vesz igénybe. A szakmai tanácsadáson túl, jogi és hitelközvetítői háttérrel is segítem ügyfeleim "egykapus ügyintézését"!
 
Aki nálam teszi le a voksát, akár eladóként/bérbeadóként, akár potenciális vevőként/bérlőként az teljes körű és problémamentes kiszolgálásban részesül, mentesülve a többcsatornás megoldásoktól. 
 
Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítői szövetségének vezetőségében (MIOSZ) találtam meg azt a helyet, ahol a szakma jövőjét magas szinten tudom képviselni, ahol a legeredményesebben tudok kűzdeni az etikus üzletpolitikáért és a bizalomra épülő együttműködésért. Az Etikus Ingatlanos Mozgalom védnöke vagyok. 


 IRODÁNK ELÉRHETŐSÉGEI


Cím: 1126. Budapest. Orbánhegyi út 14.


e-mail: v.sandor@e-bh.hu


Web: https://www.e-bh.hu
Etikus Ingatlanos vagyok és büszke vagyok rá!Sándor Viktória


Sándor Viktória
📞
06-20-938-

✉️
sandor.viktoria@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás