Az Etikus Ingatlanos karriere

Az Etikus Ingatlanos karriere

Az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy követelményeinek megfelelően végzem a munkámat.

Az Etikus Ingatlanos karriere
Ha egyszer muszáj, bízza profikra! Vesz vagy elad, nálunk hitele van!
 
2003 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel magyarországi és amerikai végzettség alapján. Az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy követelményeinek megfelelően végzem a munkámat. Mindig a legújabb és legfejlettebb módszereket alkalmazva gyarapítom tudásbázisomat, hogy a piaci igényekhez idomultan és az ügyfél elvárásaihoz 100%-ban alkalmazkodva nyújtsam szolgáltatásaimat.
 
Célom nem csak a vásárlói igények kielégítése, hanem a széleskörű tájékoztatás, az ingatlanközvetítői szolgáltatás szakmai színvonalának növelése szakmapolitikai eszközökkel. A piaci igények folyamatos figyelése, a külföldi trendek begyűrűzése, annak a hazai kereslet-kínálatra való hatásának tanulmányozása, mind olyan napi feladat, mely elősegíti a vásárlók, megbízók jobb megértését. Hatékonyabb kommunikációval pedig jól feltérképezhető, definiálható az igény, melynek kielégítése így rövidebb időt vesz igénybe. A szakmai tanácsadáson túl, jogi és hitelközvetítői háttérrel is segítem ügyfeleim "egykapus ügyintézését"!
 
Aki nálam teszi le a voksát, akár eladóként/bérbeadóként, akár potenciális vevőként/bérlőként az teljes körű és problémamentes kiszolgálásban részesül, mentesülve a többcsatornás megoldásoktól. 
 
Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítői szövetségének vezetőségében (MIOSZ) találtam meg azt a helyet, ahol a szakma jövőjét magas szinten tudom képviselni, ahol a legeredményesebben tudok kűzdeni az etikus üzletpolitikáért és a bizalomra épülő együttműködésért. Az Etikus Ingatlanos Mozgalom védnöke vagyok. 


 IRODÁNK ELÉRHETŐSÉGEI


Cím: 1126. Budapest. Orbánhegyi út 14.


e-mail: v.sandor@e-bh.hu


Web: https://www.e-bh.hu
Etikus Ingatlanos vagyok és büszke vagyok rá!Sándor Viktória


Sándor Viktória
Sándor Viktória
ingatlanreferens
📞
06-20-938-

✉️
sandor.viktoria@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás