Az Etikus Ingatlanos karriere

Az Etikus Ingatlanos karriere

Az Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjegy követelményeinek megfelelően végzem a munkámat. Budapesti lakások specialistája vagyok.

Az Etikus Ingatlanos karriere
Elad vagy vesz, bízza profikra!  Budapesti lakóingatlanok szakértőjeként kérje ki véleményemet értékes vagyontárgya, az ingatlana kapcsán. 
 

Budapesti lokál patriótaként 2003 óta elkötelezett szakértőként működünk a budapesti ingatlanpiac élén. Cégünk széleskörű szolgáltatásokat kínál lakások, irodák, üzlethelyiségek és házak eladásában és bérbeadásában. Bármilyen típusú is az ingatlan, mi segítünk megtalálni az ideális megoldást az Ön számára akár vesz, akár elad.

A legfőbb küldetésünk az ügyfelek elégedettsége és a minőségi szolgáltatás nyújtása. Ezért büszkén ajánljuk ügyfeleinknek a korrekt ár kialakításához az értékmegállapítást, a jogbiztonsághoz saját ügyvédi irodánkat, a finanszírozáshoz hiteltanácsadó centrumunkat, ezen felül energetikai tanúsítvány készíttetést és home staging szolgáltatást.

A legmodernebb eladási stratégiákat és a legfrissebb technológiákat vonjuk be magas szintű ingatlanközvetítési szolgáltatásunkba. A képek és videók megjelenése a Canva és a mesterséges intelligencia segítségével kiváló minőségű és vonzó hirdetéseket eredményez, amelyek kiemelik az ingatlant a versenytársak közül. Hirdetéseinket a legnagyobb hirdetési portálokon és a legmodernebb közösségi média platformokon helyezzük el.

A legtöbb ügyfelünk ajánlás útján talál meg bennünket, ami egyértelműen mutatja korábbi ügyfélkörünk elégedettségét szolgáltatásainkkal.

Tulajdonosunk Sándor Viktória közismert szereplő a médiában, Etikus Ingatlanos Tanúsító Védjeggyel rendelkezik, amely garancia a minőségi munkára, folyamatos tanulásra és az etikus üzleti gyakorlatra.

Ő maga az Etikus Ingatlanos Közösség védnöke, valamint társadalmi szerepvállalásként a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének Etikai Bizottságát is vezeti.

Az ügyfél-kapcsolat kiemelkedő fontosságú számunkra. Online kapcsolattartást és folyamatos videós tájékoztatást biztosítunk a social média oldalainkon keresztül, hogy ügyfeleink mindig tájékozottak legyenek az ingatlanügyletekkel kapcsolatban.

Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, és adjon nekünk lehetőséget arra, hogy segíthessünk Önnek az ingatlanügyeiben. Várjuk Önt szeretettel!


 IRODÁNK ELÉRHETŐSÉGEI


Cím: 1126. Budapest. Orbánhegyi út 14.


e-mail: v.sandor@e-bh.hu


Web: https://www.e-bh.hu
Etikus Ingatlanos vagyok és büszke vagyok rá!Sándor Viktória


Sándor Viktória
Sándor Viktória
ingatlanreferens
📞
+36-20-938-

✉️
sandor.viktoria@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás