Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 183 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 4 szoba
Parkolás
Emelet 4.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1910
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
Óriás méretek, gyönyörű kilátás a Dunára, és remek közlekedés. Ki ne vágyna egy ilyen polgári lakásra? A Boráros téri 4. emeleti lakás ráadásul műszakilag, esztétikailag és gépészetileg is átgondolt felújításon esett át. Bár a 90es évék végét idézik a ma is minőségi munkáról árulkodó építőanyagok, szaniterek és beépített bútorok, a magas szinvonal a mai napig érezhető, ahogy a lakásba lépünk.
A 3 nagy méretű, (36,33,18 nm)déli fekvésű szoba a Boráros tér és a Duna felé néznek, a dolgozó szoba (20nm) a mellék utcára. A szobákban Laki gipsz stukkó, a dolgozóban gyönyörű beépített könyvesszekrény emeli a szinvonalat. A fürdőszobában rózsaszín márvány két állásos mosdó, eredeti Jacuzzi kád és bidé található. A jelenleg tároló célját szolgáló helyiségbe eredetileg szaunát terveztek.
Külön gépészeti részben található a fűtést biztosító saját kazán, és a melegvizet készítő 100 literes tartály. A konyha méreténél fogva a kulináris élvezetek központja. Akár egy 8 személyes asztal is elfér benne. Minden nyílásszáró egyedileg gyártott, a parketta tölgyfából készült, riasztó, betörés védelem és egyéb egyedi megoldások is találhatók az ingatlanban. A pincében 20 nm-es tároló is rendelkezésre áll.
A ház karbantartott, kitűnő állapotú, a lakóközösség a hely szellemének megfelelő. A lokáció magáért beszél.
Akár nagy családosok, akár a polgári életstílust kedvelők élvezni fogják ezt az otthont.. Szeretettel mutatjuk ezt az igazi ritkaságot, amely azonnal költözhető. Minden ajánlatot befogadunk. Irányár 119.9 MFT. (A mobil bútorok, hűtő szekrények, csillárok, fali karok és szőnyegek 5 MFt-ért megvásárolhatóak.)

Ár

Irányár 119,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Sándor Viktória e.v.
Név Sándor Viktória
Telefon +36 20 938 0 Mutasd
Email sandor.viktoria@ Mutasd
azonnal
költözhető